Havearbejde

Uorden her og der? Så ring til Per

Gennemgang af 2020

I 2020 startede jeg planlægning og opstart af en havebane, de første skinner blev lagt, sommeren kom og mit erhverv blev lidt for omfattende så jeg nåede ikke mere.

Jeg kom til den erkendelse at hobby og erhverv ikke kunne forenes om sommeren og har nu startet en bane op i kælderen som ikke overholder “gældende” normer og standarder men bliver en blanding af Lego som kører i 1:43,5 og andre mærker men fortrinsvis Märklin som vil være i 1:87.

Anlægget vil blive lavet ad hoc og uden den store planlægning. Det vil også blive en blanding af nyt og gammelt men fortrinsvis genbrug. Til huse, træer, veje og lign. vil der blive brugt “affald” såsom pap, isolering, emballage, kasserede maskiner, legetøj, elektronik og lign. Affaldet vil blive skraldet og de ting jeg kan bruge vil blive gemt og brugt når tid er.

Ting som ikke kan bruges til mit formål vil blive afleveret til genbrug eller solgt på min webshop.

Hvis der nogle af mine læsere som har ting de ikke bruger og skal smides ud, så giv mig et ring.

I det nye år vil der komme flere indlæg med billeder og forklaringer.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere