Havearbejde

Uorden her og der? Så ring til Per

Handelsbetingelser

 

Gældende handelsbetingelser.


Når du handler/samarbejder med Perhavemand, er følgende handelsbetingelser gældende:

Havearbejde eller aftalt service:


For at handle med Perhavemand skal du registreres som kunde med navn, adresse, telefonnr. Evt. CVR-nummer og Evt. e-mail.

Alle aftaler kan enten være skriftlige eller mundtlige, begge er lige forpligtende indtil der opsiges med minimum en uges varsel.


Sæsonaftaler skal være skriftlige og er gældende fra sæsonen starter til sæsonen slutter. Kan ikke opsiges medmindre aftalen ikke overholdes.

En sæson starter normalt 1. marts og slutter 30. november. Hvis det aftales, kan en sæson variere fra aftale til aftale.

Gebyrer:

På fakturaen kan der være påskrevet et eller flere gebyr som er listet herunder.

Faktureringsgebyr er på 25 kr. inkl. Moms pr. faktura. (påskrives hvis ikke fakturaen kan sendes via mail).

Miljøbidrag er på 25 kr. inkl. Moms pr. faktura som dækker genanskaffelse og opladning af batterier. (påskrives på faktura hvis der har været brugt maskiner som bruger batteri).

Miljøbenzin er efter forbrug (påskrives faktura hvis der har været brugt maskiner som bruger benzin). Jeg bruger kun miljøbenzin og er benzin som er renset for skadelige stoffer af hensyn til luften og mine lunger. Er ca. 3 gange så dyr som almindelig benzin.

Negativ rente: Idet min bank har besluttet at indføre en negativ rente (årligt 0,6 %) på mit indestående vil dette resultere i en mindre stigning i timeprisen. (ca. 1 kr. pr. time).

Fakturering:

En gang om måneden, omkring den 20. faktureres det som er udført siden sidste faktura hvis ikke andet er aftalt.


Ved sæsonaftaler faktureres i henhold til disse.

Betaling:

Der er generelt 8 dages kredit fra fakturadato hvis ikke andet er aftalt. Ved overskridelse af betalingsfristen pålægges et gebyr på 100,00 kr. + 0,7% rente pr. påbegyndt måned.

Fortrydelse:

Du har 14 dages fortrydelsesret som træder i kraft ved aftalens indgåelse medmindre andet er aftalt.

Det vil sige at hvis man vil benytte sig af fortrydelsesretten kan udførelse af arbejdet først påbegyndes efter 14 dage fra aftalens indgåelse.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere